Полузащитникът на Левски - Андриан Краев разбра същината на родната поговорка:

...
Полузащитникът на Левски - Андриан Краев разбра същината на родната поговорка:
Коментари Харесай

Наско Сираков с тежка присъда за Краев

Полузащитникът на Левски - Андриан Краев разбра същината на родната сентенция: " Между два стола, та на земята ". Според информация на " Мач Телеграф ", Лудогорец е отрязал играча за контракт, а това е трансформирало радикално обстановката му. Припомняме, че мениджърът на Краев - Джон Ингълс - води договаряния с " орлите " за контракт от лятото, когато халфът да отиде в Разград като свободен сътрудник. Именно поради това играчът беше сложил непостижими условия на Левски, с цел да продължи контракта си, който изтича идното лято. Твърди се, че той е упорствал за заплата от 15 000 евро, която е невъзможна за " сините " на фона на финансовата рецесия в клуба. Претенциите, размотаването и изказванията на Краев, че изобщо не беседва с Лудогорец, в случай, че и от Разград са удостоверили пред управлението на Левски, че беседват с Джон Ингълс, изнервила доста Наско Сираков. Заради това притежателят на " сините " е разпоредил Краев повече да не играе за отбора до края на сезона. Отделно той е споделил на висок глас на " Герена ", че даже ще откаже оферта за играча през януари, в случай че има такава, несъмнено, единствено и единствено да даде урок на Краев, че по този начин не се прави.

Оттеглянето на Лудогорец от договарянията обаче е сложило Андриан в комплицирана обстановка. Говори се, че халфът ще възобнови договарянията си с Левски за нов контракт, а този път претенциите му няма да са за 15 000 евро заплата, а надалеч по-малки.

Вероятно Краев ще бъде с тима на лагера в Турция, а по-късно се чака дефинитивно да бъде решена ориста му. От стадион " Георги Аспарухов " обаче предизвестяват, че в случай че няма индикации, че халфът е позитивно надъхан за нов контракт, той изобщо може да не замине за зимната подготовка, а да бъде оставен да тренира самостоятелно на " Герена ".
 Краев отрязал на три пъти Лудогорец
Краев отрязал на три пъти Лудогорец

Капитанът на Левски отпътува за Турция
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР